Leeftijdsgroepen

Bevers

De bevers is de speltak voor jongens en meisjes in de leeftijd van 5 tot 7 jaar bij Scouting Zetten. Het themaverhaal van de bevers speelt zich af in Hotsjietonia, dit is een dorp waarin allemaal verschillende mensen wonen.

Lees meer...

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie organiseert of coördineert Scouting Zetten brede activiteiten en acties, zoals bijvoorbeeld St. Joris, het overvliegen en de potgrondactie.

Lees meer...

Welpen

De welpen is de speltak voor jongens en meisjes in de leeftijd van 7 tot 9 jaar bij Scouting Zetten. Het themaverhaal van de welpen speelt zich af in de Jungle net als bij veel andere Scoutingorganisaties over de hele wereld.

Lees meer...

Woudlopers

De woudlopers is een speltak die je niet snel zult aantreffen bij andere scoutinggroepen; hij is namelijk speciaal door Scouting Zetten in het leven geroepen. De woudlopers is een speltak voor jongens en meisjes in de leeftijd van 9 tot 11 jaar. Hiermee zijn ze een soort overgang tussen de welpen en de scouts.

Lees meer...

Scouts

Jongens en meiden van 11 tot 15 jaar vormen de Scouts. Bij de scouts is er geen thema meer. De wereld om hen heen biedt voldoende uitdaging om hun programma´s uit te halen. Elke zaterdag weer ontdekken de scouts de wereld om hen heen middels allerlei actieve, spannende en leuke programma´s.

Lees meer...

Explorers

Ben jij tussen de 15 en 18 jaar? Dan ben jij een explorer! En samen met je mede explorers heet je een Afdeling.

Lees meer...

Pivo's

Vanaf 18 jaar ben je pivo. Omdat veel pivo's ook leiding zijn draaien ze niet iedere week een actief programma. Wel is er elke week de gelegenheid om bijeen te komen om onder het genot van een drankje bij te kletsen of samen plannen te maken voor een geweldige opkomst.

Lees meer...

Pivo +

Als je vanaf 23 jaar nog steeds bij Scouting Zetten wilt horen en geen leiding bent, kun je lid worden van Pivo Plus. Pivo + heeft geen vaste opkomsten, maar vaak zie wel Pivoplussers op de vrijdagavond gezellig een drankje nuttigen of op de zaterdag hard aan het werk ter ondersteuning van de groep.

Lees meer...

Scouting Zetten Band

Ook op muzikaal gebied zit je goed bij Scouting Zetten! De Scouting Zetten Band is een dynamische drumfanfare voor jong en oud waar muzikanten vanaf 7 jaar lid kunnen worden en een instrument kunnen leren bespelen.

Lees meer...

Bestuur

Je ziet ze niet altijd, maar op de achtergrond zijn de bestuursleden van Scouting Zetten hard aan het werk om de vereniging draaiende te houden.

Lees meer...

Beheer

De beheerdersploeg van Scouting Zetten is wekelijks druk bezig met het onderhoud van blokhut, terrein en materiaal.

Lees meer...

Commissies

Binnen Scouting Zetten zijn ook nog een aantal commissies actief die een specifieke taak uitvoeren.

Lees meer...