Scouting Zetten heeft plek voor nieuwe Bevers

Ben/ken jij een kind van 5 of 6 jaar en doe jij niks liever dan lekker buiten spelen? Dan is scouting iets voor jou!! Bij scouting doen wij elke week iets anders, zo spelen wij veel verschillende spellen in het bos en op ons veld, maken wij een kampvuur, hutten of mooie knutselwerken, lopen wij een tocht of doen wij iets heel anders. Elke zaterdag gaan wij weer een nieuw avontuur aan. Wij draaien van 10-12.15 uur op onze Blokhut op de H. Piersonstraat in Zetten. Ben je nieuwsgierig? Kom gratis 3x kijken door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kijk daarna of scouting iets voor jou is!

Plattegrond terrein

Een overzicht van ons terrein. Klik op de icoontjes om een foto te zien vanuit dat gezichtspunt.

A B C D E F G H

Subcategorieën