De eerste opkomst na het overvliegen liep als gesmeerd voor onze welpen. Ze mochten namelijk de jungledieren helpen met overleven bij de wateroverlast. 

Na de vele regen was het namelijk erg moeilijk geworden voor onze geliefde dieren om eten te zoeken en natuurlijk een veilige slaapplaats te vinden. Door verschillende spellen waarbij samenwerking heel erg belangrijk was, konden de welpen hun steentje bijdragen.

welpennieuws november

Op de tweede opkomst hebben onze kids zich prima vermaakt met stringart. Ze moesten dan ook zelf figuurtjes bedenken om met spijkers en touw mooi te versieren! Natuurlijk mochten zij allemaal achteraf hun eigen gemaakte kunstwerk mee naar huis nemen.

Omdat het de week daarna weer zou gaan regenen, heeft de leiding een echte bioscoop gemaakt in de blokhut! We hebben dan ook met zijn allen gekeken naar de film Hotel Transylvania 2 en konden lekker mee gruwelen toen Dennis dan eindelijk veranderde in een echte vampier.

Het weekend van 13 op 14 oktober was het tijd voor ons jaarlijkse lentekampje! Dit weekend zijn we gestart met anna maria koekoek en hebben we geëindigd met een goed potje buskruit. Wij kijken met plezier terug naar dit weekend en hopen dat iedereen weer gezond en fit is om na de vakantie weer super leuke programma’s te hebben!