Het nieuwe jaar bracht bij de welpen weer veel plezier en zonneschijn. Samen met hun leiding hebben zij de afgelopen week veel lol kunnen maken met zijn allen. Of het nou buiten of binnen was, iedere opkomst was weer een feestje!

Vanwege het slechte weer hebben wij meerdere keren binnen gezeten. De ene keer konden we met zijn allen cakejes bakken. Zonder mixer was dit een heel karwei, maar het resultaat mag er zijn! Natuurlijk hebben wij hier aan het einde van de opkomst weer van zitten smullen.

Ook hebben de welpen zich prima vermaakt bij het maken van kalenders. Nu kunnen ze allemaal de verjaardagen van familieleden of vrienden opschrijven, zodat ze deze nooit meer zullen vergeten! Toen de kou weer een beetje verminderd was, hebben zij buiten in groepjes spelletjes gedaan in het thema van sport en spel. Deze periode hebben wij daar zowel buiten in het bos als op het plein voor de blokhut van kunnen genieten. Zo hebben wij in het bos het spel geitenmanieren gespeeld, waarbij er één persoon gaan een boom vast zat om deze te verdedigen. Gelukkig begint het buiten alweer wat mooier weer te worden, zodat wij de komende tijd nog veel meer leuke dingen kunnen gaan doen!