Zaterdag 7 juli ( Disney algemeen )

De kinderen kwamen ’s avonds aan op de blokhut, gelijk hebben ze alle spullen klaargelegd met ouders. Toen alle ouders weg waren hebben we gelijk een ren spel gedaan zodat de kinderen hun energie kwijt konden☺. Ze hebben twee spellen gedaan ratten raven en koningenspel. Toen het donker werd gingen ze richting bed maar eerste nacht duurde het best lang voordat ze in slaap vielen. 

Zondag 8 juli ( Brave )

We hadden een hele actieve zondag heel veel bewogen veel renspellen gedaan. We hadden de highlights game gespeeld, dit zijn verschillende spellen waar je punten mee kan verdienen per team. Na het spel hebben we schilden gemaakt in thema. De woudlopers hebben ook tafels gemaakt om te kunnen eten en zelf te koken, terwijl de welpen knutselen. Na het eten hebben we als spel plunder de ruïne gedaan. Dat is een spel dat alle kinderen naar een kist vol muntjes moest zoeken. Ze kunnen per keer 1 munt krijgen van de leiding die bij de kist stonden te verdedigen. Na zo’n lange dag weer lekker gaan slapen.

Maandag 9 juli ( Lion king )

Opstaan, lunch klaarmaken, daarna op naar de tocht. De woudlopers liepen 15 kilometer en de welpen ongeveer 11 kilometer, de tocht was goed te lopen was gelukkig niet extreem warm, we hebben een kleine regenbui gehad was wel even lekker. Veel buffels op het pad en in de heien en weilanden gezien. ’s Avonds verder rustig gedaan bij een filmpje en weer lekker op tijd naar bed gegaan.

Dinsdag 10 juli ( Viana/Moana )

We zijn vandaag naar het watermuseum geweest, ze hebben zich goed vermaakt. Omdat het zo warm was zijn we daarna lekker wezen zwemmen in Klarenbeek. ’s Avonds hebben we bij kampvuur gezeten en spel weerwolven gedaan daarna weer lekker de nachtrust gepakt.

Woensdag 11 juli ( Tarzan & Mowgli )

We hebben lekker ontbeten en daarna het spel tarzan en mowgli gespeeld. Ze zaten in twee teams en er waren verschillende personages verstopt en ze moesten een bijbehorende personage zoeken die het eerst alle personages had, heeft gewonnen. ’s Middags hadden ze voedseljacht gedaan. Ze moesten spellen foutloos doen anders kregen ze geen fruit en konden ze geen fruit spieces maken voor het toetje al nagerecht. ’s Avonds hebben we als spel levend kwartet gespeeld. 4 teams hebben 1 onderdeel van een voorwerp en moet bij andere teams wegpakken om kwartet te krijgen. ’s Avonds hebben we liedjes gezongen bij kampvuur en rustig naar bed gegaan.

Donderdag 12 juli ( Donald Duck en Mickey mouse )

’s ochtends bij het ontbijt een lunchpakket gemaakt. We gingen naar winkelcentrum kronenburg omdat het zo warm was. Nadat we de stad zijn in geweest zijn we naar zwembad geweest om lekker af te koelen. ’s Avonds hadden we het kastelen spel gedaan, dat is een heel leuk spel je moet zo veel mogelijk geld hebben eind het spel, maar er zijn ook kinderen die kaartjes kunnen afpakken om lintjes eraf te trekken. Na het spel lekker bij het kampvuur gezeten en rustig naar bed gegaan. 

Vrijdag 13 juli ( Coco ) 

De kinderen hebben eerst alles opgeruimd en daarna de lipdup geoefend en daarna gelijk echt gefilmd. Als spel afsluiting hebben we levend stratego gespeeld. Daarna kwamen de ouders. Met de bonte middag hebben we de speelfilm gekeken en de kinderen zijn naar huis gegaan. Moe & nagenieten van het leuke kamp.