In de week van 7 tot 14 juni zijn we met ze scouts op zomerkamp gegaan. Dit jaar in nieuwbergen dicht bij de Duitse grens ( iets wat vaak het sms bericht welkom in Duitsland opleverde) Zoals ieder jaar was er een dag hike en voor de laatste jaars een 2 daagse hike.

Woensdag was de dag dat we naar de stad zijn geweest en waar een paar scouts op het goede idee kwamen door een fontein heen te rennen. Moet ook nog een filmpje van rondzwerven ergens. De patrouiles zijn druk bezig geweest met het pionieren van banken en keukens. Tevens waren de scouts fanatiek bezig met scooby doo, iets waar sommige leiding zich ook schuldig aan maakte. En nadat je een keer een kabelbaan bouwt gaat zwemmen en een paar avond spellen speelt is het alweer de laatste dag en moeten we helaas afbreken en inpakken om richting de blokhut te gaan en de spullen weer op hun plek te drukken. Al met al een mooi zomerkamp wat we ons nog lang zullen heugen.