Nieuws

Jaarafsluiting R&S

De R&S heeft dit seizoen helaas te weinig aanmeldingen gekregen om op ZOKA te gaan. Natuurlijk mag dat de pret niet deren en is het seizoen desondanks geweldig afgesloten met een spetterende laatste opkomst. Eerst gingen we met de auto naar de Anac in Nijmegen. Je weet wel die Carwash met als bijverdienste een kartbaan. Eenmaal bij de kartbaan aangekomen waren we eigenlijk te laat volgens het personeel. Gelukkig was het vrij rustig en konden we ons gewoon aanmelden als rijders.

Het was vrij spannend! Na het eerste rondje zie je op een groot scherm wie het snelst is op de baan. De eerste ronde was het heel spannend tussen 2 leden en 1 begeleiding. De eerste winnaar was Jeroen 1e jaars R&S. De tweede ronde heeft iedereen natuurlijk door hoe de auto en de baan werkt. Zo ook onze begeleiding Nick a.k.a. ‘De Knaller'. Hij won de tweede ronde met bijna 0.600 seconden voorsprong op Jeroen. Na 2 rondes was het tijd om terug te gaan naar de blokhut waar de begeleiding een heerlijke BBQ heeft georganiseerd.

We hebben gelachen, gegeten en gesport. Sommige leden hadden na wat eten zin om een potje te gaan voetballen en andere bleven gezellig praten. Iedereen was zich aan het voorbereiden op een lange vakantie zonder Scouting en School.

R&S nieuws November

Ja wij als R&S’ers zijn ook weer begonnen dus ook weer beginnen met jawel.. REGELS!
Dat was ook onder andere de 1e opkomst we zijn daar ook ingedeeld voor de opkomsten regelen en brainstormen voor leuke ideeën!

Lees meer...

Geweldige start bij de Rowans & Sherpa's

De Rowans & Sherpa’s hebben alweer twee geslaagde maanden achter de rug. Het nieuwe jaar hebben wij spetterend geopend met een Nieuwjaarsinstuif. Iedereen had zich lekker opgedoft en voorbereid op een gezellig avondje. De avond liep echter voor de meeste anders dan verwacht. Het was namelijk niet zomaar een Nieuwjaarsinstuif, er bleek een moord gepleegd te zijn! Aan onze Rowans & Sherpa’s de taak om dit op te lossen. Na een serie ingewikkelde puzzels, zoektochten en goede samenwerking is het ze uiteindelijk gelukt om het mysterie te ontrafelen. Robert Baden Powell heeft met een lepel ons bestuurslid vermoord, omdat ze in de weg stond bij het vangen van een Pokémon.

Lees meer...