De Rowans & Sherpa’s hebben alweer twee geslaagde maanden achter de rug. Het nieuwe jaar hebben wij spetterend geopend met een Nieuwjaarsinstuif. Iedereen had zich lekker opgedoft en voorbereid op een gezellig avondje. De avond liep echter voor de meeste anders dan verwacht. Het was namelijk niet zomaar een Nieuwjaarsinstuif, er bleek een moord gepleegd te zijn! Aan onze Rowans & Sherpa’s de taak om dit op te lossen. Na een serie ingewikkelde puzzels, zoektochten en goede samenwerking is het ze uiteindelijk gelukt om het mysterie te ontrafelen. Robert Baden Powell heeft met een lepel ons bestuurslid vermoord, omdat ze in de weg stond bij het vangen van een Pokémon.

 

Maar naast dit spannende avontuur hebben wij bij de Rowans & Sherpa’s nog meer geweldige dingen beleefd. Zoals onze ludieke ‘Stoere Mannen Avond’. Onze stoere jongens kregen een heerlijk gezichtsmaskertje, wat zij toch wel een
beetje apart vonden voelen. Vervolgens kregen ze een geweldige make-over naar echte dametjes. Dus een mooi make-upje, fancy kapsels en mooie outfits! Daarentegen werden onze dames omgetoverd tot echte stoere mannen!!! Wederom een geslaagde avond!

Ook de tweede maand begonnen we geslaagd. Eén van onze Rowan & Sherpa begeleiding was jarig, dus moest er een (kinder)feestje gevierd worden. We hebben haar met een smoes naar Nijmegen gelokt om haar daar te verrassen. Eerst zijn we met zijn alle naar Donatello’s geweest om een heerlijke pizza of pasta te eten. En voor de jarige natuurlijk een ijsje met sterretjes! Na het eten zijn we kort wezen sightseeing in Nijmegen waarna we de avond hebben afgesloten met een flitsend potje lasergamen.