Ja wij als R&S’ers zijn ook weer begonnen dus ook weer beginnen met jawel.. REGELS!
Dat was ook onder andere de 1e opkomst we zijn daar ook ingedeeld voor de opkomsten regelen en brainstormen voor leuke ideeën!

Natuurlijk gaat het niet alleen over regels, Neee wij maken frikandel speciaal op vuur! Met het gezelschap van een paar Pivo’s, zijn er aardig wat frikadellen door heen gegaan. De ene helft naar de Jumbo en de andere maakte het vuur aan, dan zorgen voor de 3 poot en het rooster om die een beetje recht te krijgen..

De opkomst er na weer met eten maar deze keer niet om op te eten.. we hebben namelijk een SPAGHETTI BRUG gemaakt!! Leiding VS R&S (en 1 pivo) met behulp van (heel veel) hete lijm en 5 kilo pasta per team hebben we een heel kunst werk gemaakt, met één prijs voor de mooiste en de stevigste.

Het team van de R&S had de stevigste en het team van de leiding de mooiste, dus 1 prijs was wel op zijn plek als je allebei wint.

Toen was er de echte hike opkomst.. een spothike in het donker!! Eerst werden we met zijn alle gedropt, ergens in de buurt van de Ewijkse brug.

Na veel rennen en verstoppen tegen de dijk aan zijn we maar 1 keer gespot maar ja als je weet als spotter waar we vandaan komen is dat ook niet zo moeilijk, en je laat je natuurlijk ook niet terug zetten zelfs niet als je bent gespot, verder lopen is nooit de goede oplossing.
Ook hadden er veel van ons een portofoon app, en de leiding een beetje irriteren is ook niet erg toch?

We hebben het helaas niet binnen de opkomst tijden gehaald om terug te lopen naar Zetten.