De R&S heeft dit seizoen helaas te weinig aanmeldingen gekregen om op ZOKA te gaan. Natuurlijk mag dat de pret niet deren en is het seizoen desondanks geweldig afgesloten met een spetterende laatste opkomst. Eerst gingen we met de auto naar de Anac in Nijmegen. Je weet wel die Carwash met als bijverdienste een kartbaan. Eenmaal bij de kartbaan aangekomen waren we eigenlijk te laat volgens het personeel. Gelukkig was het vrij rustig en konden we ons gewoon aanmelden als rijders.

Het was vrij spannend! Na het eerste rondje zie je op een groot scherm wie het snelst is op de baan. De eerste ronde was het heel spannend tussen 2 leden en 1 begeleiding. De eerste winnaar was Jeroen 1e jaars R&S. De tweede ronde heeft iedereen natuurlijk door hoe de auto en de baan werkt. Zo ook onze begeleiding Nick a.k.a. ‘De Knaller'. Hij won de tweede ronde met bijna 0.600 seconden voorsprong op Jeroen. Na 2 rondes was het tijd om terug te gaan naar de blokhut waar de begeleiding een heerlijke BBQ heeft georganiseerd.

We hebben gelachen, gegeten en gesport. Sommige leden hadden na wat eten zin om een potje te gaan voetballen en andere bleven gezellig praten. Iedereen was zich aan het voorbereiden op een lange vakantie zonder Scouting en School.