Ieder jaar organiseert de bridgeclub 3 Sans-Atout uit Herveld een goede doelendrive. Dit is een jaarlijks bridgetoernooi waarbij de opbrengst is bestemd voor een goed doel. Dit jaar hebben ze gekozen voor ondersteuning van activiteiten voor de jeugd en is hun oog gevallen op ons, Scouting Zetten.

Als bestedingsdoel van de opbrengst hebben we ervoor gekozen om de kampvuurkuil op te knappen.

Niet alleen speelt de kampvuurkuil een belangrijke rol bij veel van onze activiteiten, de kampvuurkuil moet ook echt gerenoveerd worden. Op 7 oktober was de goede doelendrive. Namens de Scouting hebben Gerrit-Jan Carsjens, Jeroen Bartelinken de woudlopers Nini, Luc en Rosalie de symbolische cheque in ontvangst genomen. Hoeveel we hebben ontvangen, blijft nog even geheim. Dat maakt de bridgeclub bekend aan het einde van het jaar in de krant. Maar de foto's wilden we nu al graag met jullie delen.

Alvast een voorproefje van de kampvuurkuil is hier te zien.

Gerrit-Jan Carsjens

Arno Geutjes