Het overvliegen dit jaar was weer een groot spektakel, ondanks de slechte weersvoorspellingen zijn alle leden goed (wel nat) naar de overkant gekomen en vrolijk door de volgende speltak verwelkomt.

Het opbouwen begon op de vrijdag voor het overvliegen, de R&S en pivo(plus) zijn begonnen aan het opbouwen van de baan, door het slechte weer ging dit helaas allemaal minder snel en droog dan verwacht. Op zaterdagochtend gingen wij met een grote groep verder om voor 2 uur de baan af te hebben.

Onder begeleiding van de scouting zetten band ging iedereen naar de Linge waar het overvliegen begon. De overvliegers kwamen klets nat aan de overkant. Aan het eind gingen de welpen en woudlopers nog een aantal spellen op de blokhut doen en hebben de scouts en de R&S samen met de pivo’s alles opgeruimd. Met andere woorden weer een geslaagde dag!