Kijk jij ook nog steeds om je heen als je in de auto zit of je een vos ziet? Want dan ben je zeker niet de enige die daar last van heeft. Het Jotihunt virus zorgt er elk jaar weer voor de nodige slachtoffers.

De Jotihunt is een interactieve vossenjacht die georganiseerd wordt door een team van enthousiaste vrijwilligers binnen Scouting Gelderland. Alle Rowans & Sherpa’s, Pivo’s en Pivo+ leden en enkele scouts doen hier aan mee.

Wel geteld hebben we dit jaar weer meegedaan als Scouting Zetten met meer dan 45 leden.

Het thema van de Jotihunt dit jaar was: Vikings. Een uitdagend thema waarbij iedereen zich thuis voelde.. Bij elke Jotihunt is er altijd één grote opdracht voor het weekend zelf. Dit jaar waren we uitgedaagd om een Walhalla te bouwen voor ons terrein. Uiteraard is dit ons gelukt en haalden we hier de eerste belangrijke punten mee binnen. De rest van het weekend stond vol in het teken van vossen hunten, opdrachten uitvoeren, raadsels oplossen en foto opdrachten maken.

We hebben ook dit jaar weer een top resultaat weten neer te zetten. Een 14e plek met een totaal van 546 punten.
De laatste paar jaar resultaten:

2014 (Happy Together, 14e)

2015 (Star Wars Episode XV, 13e)

2016 (Jotihunt goes Asia, 12e)

Wij willen iedereen die heeft meegeholpen aan dit evenement nogmaals bedanken voor de inzet tijdens dit drukke en hectische weekend. Zonder jullie hadden we dit resultaat nooit kunnen halen!