Ieder jeugdlid van Scouting Zetten betaalt evenveel contributie. Voor het jaar 2017 is de contributie vastgesteld op:

Welpen, Woudlopers, Scouts, Rowans & Sherpa's   € 9,- per maand
Pivo's, Pivo Plus   € 9,- per maand

Hierin zijn weekendkampjes en excursies inbegrepen.

Voor het zomerkamp wordt wel een aparte bijdrage gevraagd. Deze is afhankelijk van de speltak:

Welpen, Woudlopers en Scouts   € 50,-
Rowans & Sherpa's   € 100,-
Pivo's   Afhankelijk van bestemming

Een nieuw lid mag 3 opkomsten meekijken of hij/zij scouting leuk vindt. Daarna dient het inschrijfformulier ingevuld te worden en start de contributie. Het inschrijfformulier kunt u hier rechts downloaden of meenemen uit de blokhut en u levert het in bij de speltakleiding.

Gaat u verhuizen of gaat het lid de groep verlaten, dan vult u een mutatieformulier in. Ook dit levert u in bij de speltakleiding.

Scouting Zetten hanteert een opzegtermijn van 2 maanden vanaf de ontvangst van het mutatieformulier.

Vragen?

Vragen over dit